Artiflex
Terug

Opdrachtgever MultiBeton

Vakkennis 19 april 2018
Delen:

MultiBeton is een productielocatie voor alles wat er te maken is in de prefab beton. Denk aan keerwanden, betontrappen, utiliteitsbouw, woningsbouw, infra en kelderbouw. MultiBeton is onderdeel van de MultiBouwSystemen (MBS) groep. Binnen de diverse werkmaatschappijen die onder MBS vallen, wordt er nauw samengewerkt om de gewenste betonproducten voor het gehele bouwproject af te leveren. De afnemers van hun producten zijn zowel particulieren als bedrijven.

De specialiteit van MultiBeton is het maken van maatwerk betonproducten, dat is wat hen onderscheidt ten opzichte van andere betonbedrijven. De medewerkers van MultiBeton zijn dan ook vooral mensen die hun vak écht verstaan. Doordat er nooit twee dezelfde opdrachten zijn, leggen zij geen nadruk op standaardiseren. Juist de ambacht en de kwaliteit van de vakmensen die bij hen werken, is waar MultiBeton voor staat.

Goed voor je personeel zorgen, dat vinden ze belangrijk bij MultiBeton. Regelmatig wordt er een personeelsfeest georganiseerd en ze betalen meer dan de CAO aangeeft. Dit loont. Werk je bij MultiBeton, dan is de kans groot dat je dat nog wel een tijdje zult doen. Het verloop van hun personeel is laag. En daar mogen ze best trots op zijn, naast de mooie prijzen die ze gewonnen hebben voor hun betonnen producten.

MultiBeton groeit. Om die groei de baas te kunnen blijven, zijn ze op zoek naar nieuw personeel. Productiepersoneel, productieleiders, mallenmakers, timmermannen, handige mannen die graag de handen uit de mouwen steken. Wil jij graag werken bij een groeiend bedrijf waarvan de producten over het hele land te vinden zijn? Neem vandaag nog contact met ons op!

Delen:
Recente posts
Relevante posts