Terug

De mannen van NOE-Bekistingtechniek

Vakkennis 15 november 2018
Delen:

De mannen van NOE-Bekistingtechniek

Roald en Brian zijn de mannen van NOE. Vakmanschap op de juiste plek, ondanks het feit dat Brian geen technische achtergrond had toen hij bij NOE-Bekistingtechniek als magazijnmedewerker aan de slag ging. Inmiddels repareert en sorteert hij zo’n 3 jaar retour gekomen materialen die in de verhuur zijn geweest. Een technische achtergrond is inmiddels volop aanwezig bij Brian!

“Vakmanschap op de juiste plek.”

Roald werkt sinds september 2018 bij NOE-Bekistingtechniek. Hij hanteert de hogedrukspuit en is verantwoordelijk voor het schoonmaken van de bekisting panelen die retour komen. Het is zwaar werk, maar dat bevalt Roald juist wel: “Ik kan lekker mijn eigen ding doen en de dagen vliegen voorbij.”

“Ik kan lekker mijn eigen ding doen en de dagen vliegen voorbij.”

Beide mannen roemen de gezelligheid binnen NOE, de collega’s & het feit dat ze hun energie kwijt kunnen in het werk wat ze doen. Ook werken als magazijnmedewerker of spuiter bij het mooie, ambachtelijke NOE-Bekistingtechniek? Klik door naar de vacature!

“Beide mannen roemen de gezelligheid binnen NOE, de collega’s & het feit dat ze hun energie kwijt kunnen in het werk wat ze doen.”

 

 

 

 

Delen:
Recente posts
Relevante posts