Terug

Duifhuijsen, aandacht voor zonwering.

Vakkennis 12 december 2018
Delen:

Over Duifhuijsen

Floris & Tobias Duifhuijsen zijn twee broers met een passie voor zonwering. Samen hebben zij het familiebedrijf Duifhuijsen opgericht. Inmiddels hebben zij een flink aantal monteurs en kantoormedewerkers in dienst. Dit willen zij in de toekomst nog gaan uitbreiden naar totaal 20 medewerkers. De focus ligt hierbij op monteurs. Gevestigd in Vlaardingen zijn zij een gerenommeerde speler op het gebied van montage en zonwering in Zuid-Holland. Duifhuijsen heeft als doel om in de komende 5 jaar heel Zuid-Holland en omstreken te voorzien van zonwering.

Wat onderscheidt Duifhuijsen?

Duifhuijsen biedt hét totaalpakket op het gebied van zonwering. Vanaf het inschatten van de werkzaamheden tot het monteren en afwerken van de zonwering. Het contact loopt hierbij volledig via Duifhuijsen, niets wordt uitbesteed.

“Samen met onze gecertificeerde ervaren monteurs en collega’s op kantoor hebben wij een concept ontwikkeld dat volledig aansluit op de vraag naar binnen- en buitenzonwering, voor zowel de particuliere als zakelijke markt.”

Personeel

Duifhuijsen bestaat momenteel uit 13 werknemers. Een deel hiervan is zzp’er en een deel hiervan is vast in dienst. Het plan is dus om over 5 jaar 20 man personeel in dienst te hebben. Bij het aannemen van een nieuwe werknemer wordt er vooral gekeken naar het karakter van de persoon. Humor en passie voor het vak is erg belangrijk. Zelfstandig willen en kunnen werken en in goede conditie zijn is een must.

De verandering binnen Duifhuijsen

Sinds een aantal jaar richt Duifhuijsen zich volledig op de particuliere markt. Ze zijn dé speler op het gebied van verschillende zonweringsmerken/leveranciers. Ze voorzien zich tegenwoordig zelf van al het materiaal, in tegenstelling tot vroeger, toen zij nog veel aangeleverd kregen door leveranciers.

 

”Wanneer zonwering op een onbereikbare plaats hangt, kunnen wij via abseilen deze plaats toch bereiken”

 

 

Delen:
Recente posts
Relevante posts