Beton Bouw vacature
Terug

Opdrachtgever Haprekon

Vakkennis 19 april 2018
Delen:

Al ruim 50 jaar is Haprekon werkzaam in de bouw, waarbij het in 1990 is overgegaan van een bouwbedrijf naar het produceren en leveren van prefab betonelementen. Hun focus ligt op een aantal bouwspecialismen: kelderbouw, cascobouw, prefab wanden, prefab vloeren, poeren, borstweringen en zwembaden. Hoe ze werken is misschien nog wel veel interessanter.

Het hele proces, van produceren tot plaatsen, heeft Haprekon in eigen hand. Met een grotendeels vast team, gekwalificeerde en kundige vakmannen staat het bedrijf garant voor de kwaliteit van haar product en het proces. De KOMO test de kwaliteit van hun producten, processen en systemen en dat levert telkens weer een prachtig certificaat op. Maar dat is niet het enige ‘bewijs van goed gedrag’. Naast het KOMO-certificaat, beschikken ze ook over een BSB-, FCP-, VCA en nog een aantal andere certificaten.

Haprekon is een bedrijf van groei. De groei van Haprekon zelf door de jaren heen, maar misschien nog wel meer de groei van haar werknemers. De persoonlijke groei van werknemers is een belangrijk thema binnen het bedrijf. Bijna iedereen begint hier met het ontkisten van de mallen, een rol die even belangrijk is als van verkoper, chauffeur of manager. Als blijkt dat je je taak serieus neemt en meer in je mars hebt, dan is er volop ruimte om te groeien. Je kunt groeien naar bijna elke functie die het bedrijf heeft, zolang je maar wilt werken en je verantwoordelijkheid neemt.

Op dit moment zijn er ongeveer 45 mensen werkzaam bij Haprekon, inclusief ingehuurde vakkrachten. Een gedeelte van deze groep werkt er al een aantal jaar. Dat het prettig is om voor Haprekon te werken, bewijst het aantal jubilarissen van 12,5 jaar of meer en het feit dat gepensioneerden nog steeds de bedrijfsfeesten bezoeken.

Wil jij onderdeel worden van de groei van Haprekon? Dat kan! Ze zijn altijd op zoek naar goede mensen. Neem vandaag nog contact op met onze recruiter!

Delen:
Recente posts
Relevante posts