Kijkje in de keuken

Gedreven, wendbaar en vol lef

Dat zijn de ingrediënten van Artiflex. Wij hebben de visie dat er drastische veranderingen in de flexbranche aankomen. Door onze gedrevenheid, wendbaarheid en een stukje lef, durven wij voorop te lopen op het gebied van innovatieve technologie. Onder de noemer “poten in de bagger, kop in de cloud” werken wij dagelijks aan dit proces. Ons CRM-systeem is speciaal ontwikkeld om recruiters en accountmanagers optimaal te ondersteunen, net als onze creatieve wervingscampagnes op social media.

Wat maakt Artiflex jouw ideale werkgever?

Wij denken dat wij dit haarfijn aan jou kunnen vertellen, maar waarom zou je ons op ons woord geloven? Check het filmpje van onze medewerkers en onze Instafeed en beslis zelf of jij het in je hebt om een Artiflexer te zijn.

Branche specialist

Om echt ergens goed in te zijn, is het belangrijk om keuzes te maken. Artiflex richt zich op de branches bouw, metaal, techniek en infra. Dat is waar onze kracht ligt. Als branchespecialist voel jij de opdrachtgever haarfijn aan en ben je een goede sparringpartner. Om jouw kennis up-to-date te houden, ontvang je trainingen en bezoek je beurzen en andere vakdagen.

En verder

Hard werken moet worden beloond. Daarom organiseert Artiflex iedere vrijdag de vrijmibo, waarbij onze vakmensen ook aanwezig zijn. Natuurlijk hebben we jaarlijks een bedrijfsfeest, en dan zijn er ook nog interactieve kwartaalmeetings, specialistenmeetings en borrels!

#Weeswelkom

Enthousiast over Artiflex? Wees welkom. Klik hier voor onze interne vacatures. Tot ziens bij Artiflex!

Een dag in Oosterhout

Artiflex DNA

Geselecteerd voor jou.
We bezoeken regelmatig een beurs!

#wijzijnartiflex

Bezoek vakbeurzen

kennisdeling bij artiflex

#wijzijnartiflex

Delen van kennis