Klantverhaal
Terug

Opdrachtgever Berger-Oomen

Vakkennis 20 april 2018
Delen:

Berger-Oomen is een montagebedrijf, gevestigd in Breda. De handige mannen van dit bedrijf monteren puien en kozijnen in zowel nieuwe als oude huizen en appartementen. Op dit moment hebben zij het heel druk met nieuwe grote appartementencomplexen. Een voorbeeld van het mooie werk dat ze op opleveren is het grote Fenix-project in Rotterdam. Een van de twee eigenaren van dit bedrijf, Maurice Berger, noemt het werk dat zij opleveren het mooiste van de nieuwbouw. Niet omdat de andere bedrijven die meewerken aan de bouw geen mooi werk leveren, maar omdat je aan de buitenkant pas ziet hoe het eruit gaat zien, nadat de mannen van Berger-Oomen klaar zijn met hun werk. Met het afronden van hun werkzaamheden, verdwijnen namelijk de stellingen rondom het nieuwbouwproject.

Montagebedrijf Berger-Oomen is opgericht in 1997. Maurice werkte daarvoor bij een montagebedrijf, samen met zijn huidige compagnon Antoon Oomen. Zij bedachten: “dit kunnen we ook voor onszelf”. Maurice is verantwoordelijk voor de financiële, administratieve kant van het bedrijf, terwijl Antoon werkzaam is op de bouw als projectleider. Nu, ruim 20 jaar verder kunnen ze concluderen dat het starten van Berger-Oomen een goede beslissing is geweest. Het bedrijf heeft op dit moment 17 monteurs in dienst, waarvan 13 met een contract voor onbepaald contract. Daarbij is er onderscheid in functie tussen hoofd- en hulpmonteur. Een groot deel van deze mannen werkt hier al jaren. Het is dan ook echt een hechte groep. Ook buiten werktijd trekt een aantal mannen met elkaar op, en het bedrijf kan met trots zeggen dat er twee vaders met hun zoons werkzaam zijn. Dat zegt wel wat, toch?

Berger-Oomen zoekt nieuw personeel. Om hier te werken hoef je niet veel meer te kunnen, dan dat je ‘een handige jongen’ bent. En handigheid is niet te koop, dat zit erin of niet. Nog belangrijker misschien wel, is dat je binnen de huidige groep past. “En je moet geen hoogtevrees hebben”, voegt Maurice hieraan lachend toe.

Wil jij aan de slag bij Berger-Oomen? Neem contact op met onze recruiter!

Delen:
Recente posts
Relevante posts