People

Wij sturen de vakmensen, zodat u zich kunt richten op wat écht belangrijk is: uw bedrijf.

Wat Artiflex voor u kan betekenen

Artiflex gelooft in mensen, en dat is geen inhoudsloze belofte of slogan. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Daarom blijven wij in gesprek met onze vakkrachten en bieden wij hen de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen, ook wanneer zij al werkzaam zijn binnen uw bedrijf. Dit doen wij door het aanbieden van cursussen, het behalen van een VCA-diploma en overige certificaten. Alles om ervoor te zorgen dat onze vakkrachten optimaal functioneren binnen uw bedrijf.

 

Waarom u voor Artiflex kiest

Behalve onze vakkrachten, hebben wij ook zelf ervoor gekozen ons te ontwikkelen tot een vakkracht. In plaats van ons op de totale uitzendmarkt te richten, hebben wij ons gespecialiseerd in vier gerelateerde markten; bouw, infra, metaal en techniek. Hierdoor kunnen wij nog beter inspelen op uw specifieke wensen.

Waarvoor u Artiflex kiest

Door voor ons te kiezen, bespaart u tijd en geld op het wervingsproces. Wij zorgen ervoor dat onze vakkrachten snel in uw bedrijf inzetbaar zijn en de juiste papieren hebben. Ook nemen wij de administratieve lasten op ons. En als de vakkracht bevalt, bieden wij u de mogelijkheid deze van ons over te nemen.

Misschien heeft u al ervaring met uitzendkrachten of misschien is dit de eerste keer dat u overweegt tijdelijke vakkrachten in te huren. In beide gevallen raken wij graag met u in gesprek. Wij begrijpen dat geen één bedrijf hetzelfde is en wij denken graag persoonlijk met u mee!

Kunnen wij u helpen?

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Of heeft u een specifieke vraag? Laat uw gegevens achter en wij nemen uiterlijk binnen 24 uur contact met u op.

Vacature plaatsen

U bent op zoek naar personeel. En snel ook. Gelukkig is dat onze specialiteit. Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en één van onze collega’s neemt contact met u op om de vacature door te nemen. Zo weten we zeker dat we op één lijn zitten.

Waarom artiflex

  • Altijd één vast contactpersoon;
  • Direct antwoord op al uw vragen;
  • Klanten worden partners;
  • Branchespecialisten.