Recruitment

Artiflex recruit vakmensen in de branches bouw, metaal, techniek en infra. Deze ‘Artiflexers’ voldoen aan de kwaliteit die u van ons mag verwachten: het zijn vakmensen met ervaring, de juiste certificaten en een opleidingsniveau passend bij de functie. En – misschien nog wel belangrijker – de juiste mentaliteit.

 

Hoe wij dat doen?

Door te stellen: recruitment is een vak en we zijn er goed in! We maken natuurlijk gebruik van de nieuwste digitale ontwikkelingen. Onze recruiters zijn branchespecialisten en werken vanuit de voorkeuren en functie-eisen die u met onze accountmanagers heeft besproken. Tijdens onze intakegesprekken letten wij niet alleen op het cv van de kandidaat, maar ook op karakter en werkethiek. En bij een match, nemen wij persoonlijk contact met u op. U heeft altijd een vast team dat voor u klaar staat, gespecialiseerd in uw vakgebied. Dat praat wel zo gemakkelijk!

Moderne technologie wervingsproces
werven van vakmensen  

Echte vakmensen

Een vakman of -vrouw van Artiflex beschikt over alle kwaliteiten om het werk gedaan te krijgen. Door trainingsdagen te organiseren en opleidingen aan te bieden via de Artiflex Vakschool garanderen wij dat Artiflexers over de juiste certificaten beschikken. Ook onze recruiters zitten niet stil; zij bezoeken alle grote beurzen, zijn aanwezig op trainingsdagen & open dagen, en hebben contact met allerlei stakeholders die ons bij de juiste vakmensen kunnen brengen. Het samenbrengen van online en offline recruitment is de sleutel tot het vinden van de juiste vakmensen voor de job! Benieuwd naar recruiten volgens Artiflex? Neem contact op met een van onze accountmanagers.

Geselecteerd voor u