Ede

Bij Artiflex Ede willen wij het u gemakkelijker maken. U uit de brand helpen en ontzorgen. Dat doen we door betrokken te zijn op het juiste moment en ons geloof in mensen. Mensen met passie en de juiste mentaliteit. Wilt u eens langskomen om te kijken wat mogelijk is? U bent van harte welkom.

 

  • Stationsweg 13
  • 6711 PJ Ede
  • 0318 - 610055
  • ede@artiflex.com

Route

Vanaf Barneveld/A30

Rijd vanuit Barneveld over de A30 richting Ede. Neem vervolgens de tweede afrit en sla linksaf naar de Rijksweg/N224. Hierna ga je rechtsaf naar de Proosdijerveldweg. Neem direct de eerste afslag links en rijd de Molenstraat op. Vervolg de weg naar de Telefoonweg. Sla tot slot rechtsaf naar de Stationsweg. Aan de linkerkant vindt u Artiflex uitzendbureau Ede.

Vanaf Utrecht/A12

Rijd vanuit Utrecht richting Ede over de A12. Neem Afrit 2 (Ede Noord) vanaf de A30. Sla vervolgens linkaf naar de Rijksweg/N224. Waarna je rechtsaf gaat naar de Proosdijerveldweg. Neem direct de eerste afslag links en rijd de Molenstraat op. Neem de tweede afslag rechts de Schaapweg op en ga hierbij rechtdoor over één rotonde. Vervolg de weg naar de Beukenlaan en sla tot slot linksaf de Stationsweg op. Aan de rechterkant vindt u Artiflex uitzendbureau Ede.


Wij staan voor je klaar

Ontmoet onze werknemers.

Patrick Keijzer

Recruiter

0318 - 610055