Gorinchem

Bij Artiflex Gorinchem willen wij het u gemakkelijker maken. U uit de brand helpen en ontzorgen. Dat doen we door betrokken te zijn op het juiste moment en ons geloof in mensen. Mensen met passie en de juiste mentaliteit. Wilt u eens langskomen om te kijken wat mogelijk is? U bent van harte welkom.

 

  • Weide 34
  • 4206 CJ Gorinchem
  • 0183 - 638101
  • gorinchem@artiflex.com

Route

Vanaf Utrecht/A2

Volg vanuit Utrecht de A2 om bij Artiflex Gorinchem te komen. Houd rechts aan bij het knooppunt Everdingen en volg de borden E311/A27 richting Gorinchem/Breda. Neem afslag 24-Noordeloos naar de N214 richting Noordeloos/Arkel/Meerkerk. Sla vervolgens op de rotonde af bij de vierde afslag. Blijf de weg volgen naar de Zijlkade. Bij de rotonde neemt u de eerste afslag naar de Beemdweg. Sla vervolgens linksaf naar de Dorpsweg. Neem daarna de eerste afslag naar rechts, de Hoogbloklandseweg op. Sla linksaf naar de haarweg en vervolgens rechtsaf naar de Boezem. Neem direct de eerste afslag rechts zodat u op de Boezem blijft rijden. Wanneer u de eerste afslag links gaat rijdt u de Weide op. Na een kleine 100 meter zit Artiflex uitzendbureau Gorinchem gevestigd op de tweede verdieping.

Vanaf Rotterdam/ A16

Wanneer u vanuit Rotterdam op de A16 rijdt om bij Artiflex Gorinchem te komen blijft u deze weg volgen. Neem de afslag op de A15 richting Gorinchem/Nijmegen/E31. Neem na 32 kilometer afslag 28-Arkel richting Arkel. Sla vervolgens rechtsaf naar de Spijksesteeg om vervolgens bij de rotonde de tweede afslag te nemen. Sla daarna linksaf naar de Zuiderlingedijk. Wederom linksaf naar de Arkelsedijk. Neem op de rotonde de eerste afslag naar Papland en sla vervolgens rechtsaf naar de Bleek. Neem de eerste afslag links waarna u de Weide op rijdt. Hier vindt u na een kleine 200 meter Artiflex uitzendbureau Gorinchem.

Vanaf Breda/A27

Volg vanuit Breda de A27 naar Gorinchem. Bij het knooppunt Gorinchem rechts aanhouden en volg de borden E31/A15 richting Tiel/Nijmegen. Neem vervolgens afslag 28-Arkel richting Arkel. Sla vervolgens rechtsaf naar de Spijksesteeg en neem op de rotonde de tweede afslag. Daarna linksaf naar de Zuiderlingedijk en aan het eind van deze weg wederom linksaf de Arkelsedijk op. Neem op de rontonde de eerste afslag naar Papland en sla rechtsaf naar de Bleek. Wanneer u de eerste afslag naar links neemt rijdt u de Weide op. Na ongeveer 100 meter vindt u Artiflex uitzendbureau Gorinchem op de tweede verdieping.


Wij staan voor je klaar

Ontmoet onze werknemers.

Benjamin Baks

Accountmanager Binnendienst

0183 - 638101

Jeroen Korevaar

Recruiter

0183 - 638101

Marinko de Haas

Accountmanager Binnendienst

073 - 8885055