Roosendaal

Bij Artiflex Roosendaal willen wij het u gemakkelijker maken. U uit de brand helpen en ontzorgen. Dat doen we door betrokken te zijn op het juiste moment en ons geloof in mensen. Mensen met passie en de juiste mentaliteit. Wilt u eens langskomen om te kijken wat mogelijk is? U bent van harte welkom.

 

  • Vlierwerf 5E
  • 4704 SB Roosendaal
  • 0165 - 391070
  • roosendaal@artiflex.com

Route

Vanaf Bergen op Zoom/A58

Rijd vanuit Bergen op zoom over de A58 richting Roosendaal. Vervolg de weg over de A17 en neem afslag 20 richting de Borchwerf. Sla aan het eind van de afrit rechtsaf naar de Stepvelden. Neem onderaan de eerste afslag naar links de Belder op. Wanneer u linksaf slaat rijdt u de Vlierwerf op. Na 350 meter vindt u Artiflex uitzendbureau Roosendaal. U kunt het herkennen aan de grote rode 5 op het pand.

Vanaf Breda/58

Rijd vanuit Breda over de A58 richting Roosendaal. Houd rechts aan bij het knooppunt 19 knooppunt De Stok en volg de borden A17 richting Rotterdam. Sla aan het eind van de afrit rechtsaf naar de Stepvelden. Neem onderaan de eerste afslag naar links de Belder op. Wanneer u linksaf slaat rijdt u de Vlierwerf op. Na 350 meter vindt u Artiflex uitzendbureau Roosendaal. U kunt het herkennen aan de grote rode 5 op het pand.

Vanaf Zevenbergen/A17

Rijd vanuit Zevenbergen over de A17/A59 richting Roosendaal. Neem afslag 20 richting de Stepvelden. Sla aan het eind van de afrit linksaf naar de Stepvelden. Neem onderaan de eerste afslag naar links de Belder op. Wanneer u linksaf slaat rijdt u de Vlierwerf op. Na 350 meter vindt u Artiflex uitzendbureau Roosendaal. U kunt het herkennen aan de grote rode 5 op het pand.


Wij staan voor je klaar

Ontmoet onze werknemers.

Colin van Goethem

Accountmanager Binnendienst

0165 - 391070

Bart Baartmans

Recruiter

06 -11267107