Mijn verhaal

In de leer bij Kasbergen Hoveniers

Jan van Holst

Jan is 19 jaar oud, woont in Capelle ad IJssel en is nog bezig met zijn BBL-opleiding om uiteindelijk volwaardig hovenier te worden. Hij is sinds 2014 via Artiflex in de leer bij Kasbergen Hoveniers die hem helpt om zijn droom te verwezenlijken.

Jan is nu bezig met zijn opleiding niveau 2. Hij volgt deze opleiding aan het Wellant College in Houten. Omdat het voor zijn opleiding vereist is om praktijkervaring op te doen, heeft hij een paar jaar geleden gesolliciteerd bij Kasbergen Hoveniers. Hier werd hij aangenomen, maar de eigenaar van Kasbergen Hoveniers wilde graag dat alle bijbehorende administratie voor hem uit handen werd genomen. Zodoende kwam hij terecht bij Artiflex. Zij regelen de mid- en backoffice en zorgen ervoor dat het bedrijf van Kasbergen zich kan richten op hetgeen waar hij zijn passie voor heeft: hovenierswerk.

Jan start rond 07:00 uur ‘s ochtends en werkt tot 16:00 uur. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de aanleg en hij vindt dit ook het leukste om te doen. Voorbeelden hiervan zijn schuttingen en/ of vijvers plaatsen, sierbestrating leggen of verlichting regelen. Jan houdt zich enkel bezig met tuinen van particulieren.

“Mijn uiteindelijke droom is om zelf voorman te worden. Ik wil later zelf graag de persoon zijn die een ander de kans geeft om beter te worden”.

Artiflex kan Jan hierin helpen, door vooral te doen wat ze nu doen. Zorgen dat alles geregeld is, zodat Kasbergen Hoveniers geen omkijken heeft naar alles wat te maken heeft met personeelsadministratie.