Mijn verhaal

Logistiek medewerker PMR Hydraulics

Sander Wubs

Sander is 21 jaar oud, woont in Leerdam en is logistiek medewerker. Hij heeft zich in november 2015 ingeschreven bij Artiflex en werkt nu voor langere tijd bij PMR Hydraulics.

Sander heeft een opleiding gedaan in de logistiek en hij wil ook graag zijn loopbaan hierin voortzetten. Sinds december werkt Sander nu fulltime in het magazijn. Voorheen heeft hij hier ook werkervaring opgedaan dankzij enkele bijbanen naast zijn opleiding.

Sander is bij Artiflex terechtgekomen dankzij een online vacature. Hier heeft hij op gesolliciteerd en nauwelijks een dag later werd hij uitgenodigd op een intakegesprek. In dit gesprek werd gekeken wat Sander belangrijk vond in een werkgever, welke opleidingen hij heeft gedaan en per wanneer hij beschikbaar was. Zijn contactpersoon van de vestiging Papendrecht had een vacature beschikbaar die perfect bij hem aansloot en zodoende mocht hij starten bij PMR Hydraulics.

Sander houdt zich dagelijks bezig met orderverwerking, bijhouden van het magazijn en het controleren van alle in- en uitgaande goederen. Daarnaast houdt hij de overige administratie bij. De administratieve werkzaamheden doet hij geheel zelfstandig, terwijl hij in het magazijn hulp krijgt van zijn collega’s. Deze afwisseling zorgt voor een ontspannen werksfeer.

“Mijn droom is om het altijd naar mijn zin te hebben op mijn werk. Opstaan en met een vrolijk gevoel naar mijn werk gaan. Artiflex kan daarbij helpen door bijvoorbeeld extra trainingen aan te bieden waardoor ik mezelf kan blijven ontwikkelen”.

Sander raadt Artiflex graag aan in zijn kennisenkring omdat hij altijd goed wordt geholpen en er korte lijntjes zijn in de communicatie. Hij vindt dat er direct contact is zonder enige poespas met mensen die weten waar hij over praat. Dit is voor hem een fundamentele basis voor een goede samenwerking met een uitzendbureau.