Mijn verhaal

Timmerman Evert

Evert Lakerveld

Evert is 31 jaar oud, woont in Uden en is timmerman van beroep. Hij heeft zich in de zomer van 2015 ingeschreven bij Artiflex en werkt momenteel bij zijn tweede opdrachtgever.

Evert is op de middelbare school voor het eerst in aanraking gekomen met zijn vak. Hij wist dat hij graag dingen met zijn handen deed, maar wist nog niet welke kant hij hiermee op wilde. Daarom heeft hij een test gedaan waar het beroep ‘timmerman’ uitrolde. Hij gaf het een kans en bedacht dat hij hier graag mee verder wilde.

Evert is via een oud collega van hem bij Artiflex terecht gekomen. Zijn vorige werkgever had een reorganisatie en helaas ging dit gepaard met zijn ontslag. Zijn oud-collega vertelde hem dat Artiflex vaak banen beschikbaar had en zo besloot hij om een kijkje te nemen. Hij schreef zich in op de vestiging in Papendrecht en een paar weken later mocht hij beginnen.

Hij werkt nu sinds oktober voor Aannemersbedrijf J. Verheij en houdt zich hier voornamelijk bezig met de puntjes op de i. Zijn dagelijkse werk bestaat dan ook uit het hangen van deuren, stellen van kozijnen en verdere opleverpuntjes afwerken.

Tot nu toe is Evert heel tevreden over de dienstverlening van Artiflex. Volgens hem worden afspraken altijd nagekomen en is het contact heel laagdrempelig.

“Artiflex is accuraat, en hanteert korte lijntjes. Ze hebben direct antwoord op al je vragen en klachten worden ook direct opgepakt. Ze hebben echt interesse in jou als persoon”.

Ondanks het feit dat Evert al een aantal jaren in het vak zit, wil hij zichzelf graag blijven verbeteren en is het zijn droom om een timmerman te zijn die uiteindelijk van alle markten thuis is. Artiflex kan hem hierbij helpen door hem door te plaatsen bij een bedrijf wat allerlei soorten timmerwerk doet, zodat hij op alle gebieden ervaring op kan doen.