Een baan & opleidingsmogelijkheden bij een groeiend bedrijf in de beton?

Mombarg & Artiflex hebben de handen ineengeslagen in de zoektocht naar technische doorzetters die een vakman willen worden bij een groeiend bedrijf.

Over Mombarg Beton.

Mombarg Beton is sinds 2017 een opdrachtgever van Artiflex en heeft meer dan 30 jaar ervaring met prefab beton en waterdichte betonconstructies zoals kelders en putten. Wie bij Mombarg een voet over de drempel zet, voelt en ziet het: hier wordt effectief, gezamelijk en met plezier gewerkt. 

Bij Mombarg beton zijn vrijwel alle te produceren elementen verschillend, innovatie is dan ook vereist om tot een kwalitatief hoogstaand eindproduct te komen.

Het bedrijf groeit. In aantal en in opdrachten. Een groeiend bedrijf is altijd op zoek naar nieuwe mensen. Wil jij onderdeel zijn van dit groeiende bedrijf, solliciteer nu!


Technisch medewerker (inbouwer)

Vacature Info.

Als afwerker ga je aan de slag wanneer het element gestort wordt. Jij gebruikt diverse afwerkingstechniek en zorgt ervoor dat het element op behoefte van klant en tekening tot een volwaardig eindproduct wordt gemaakt. Je werkt in eerste instantie via Artiflex en daarna treed je in dienst bij Mombarg beton. Meer informatie & solliciteren: vacature technisch medewerker (afwerker)

Technisch medewerker (afwerker)

Als inbouwer ga je aan de slag met het inbouwen van betonelementen (bijvoorbeeld trappen en kelders). Voordat het inbouwen van wapening of dergelijk gebeurd lees je de tekening om zo erachter te komen waar eventuele hijspunten, sparingen, elektra en/of afwatering dienen te komen. Je werkt in eerste instantie via Artiflex en daarna treed je in dienst bij Mombarg beton. solliciteren: vacature technisch medewerker (inbouwer)

#wijzijnartiflex #werkenbijmombarg #mallenmaker #achterhoek #inbouwer #betonbaas #fulltime #werkenindebouw #meegroeienmetbedrijf #afwerker #betonstorten #vakman #bovenloopkraan #veiligheid #ulft #geendaghetzelfde #specialist #vacature

Als mallenmaker ga je aan de slag met het op maat maken van de bekisting aan de hand van tekening. Jij hebt een timmeropleiding gedaan of hebt relevante ervaring als timmerman of meubelmaker. Het werk is erg specifiek en nauwkeurigheid wordt gevraagd. Je werkt n eerste instantie via Artiflex en daarna treed je in dienst bij Mombarg beton.

Meer informatie & solliciteren: betontimmerman.
Mallenmaker (timmerman beton)