Klantverhaal
Terug

Opdrachtgever Wildhagen Metselwerken

Vakkennis 26 april 2018
Delen:

Wildhagen Metselwerken is gevestigd in Dongen. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in metsel- en lijmwerk, maar houdt zich ook bezig met isolatie en steigerwerkzaamheden.

Iwan, de eigenaar van Wildhagen Metselwerken bv., had na de mavo maar één doel: metselaar worden. Op zijn 16e ging hij een werken/leren-traject in en in 2006 begon hij met Wildhagen Metselwerken. Dit jaar bestaat het bedrijf 12,5 jaar en inmiddels zijn er 25 man aan het werk. Een viertal werknemers hiervan is in dienst als leerling. Hiermee geeft Iwan hen dezelfde kans als hijzelf heeft gehad: het werk uitvoeren wat je het liefst doet, en al doende leren. Het bedrijf heeft daarom ook goede contacten met de bouwopleiding.

De sfeer op het bedrijf is goed. Iwan hoopt dat deze sfeer eraan bijdraagt dat de leerlingen na hun leertraject blijven hangen. Er is veel werk in de regio zuid- en midden-Nederland. Aanbouwen maken, grote projecten op de bouw, appartementen, vrijstaande woningen, enz. Te veel eigenlijk. Iwan wil kwaliteit kunnen garanderen. Hierdoor hoeft hij eigenlijk geen reclame te maken voor het bedrijf. Dat gebeurt vanzelf via mond-tot-mondreclame. Het is zelfs zo druk dat hij niet op elke aanvraag ‘ja’ kan zeggen. Al metselt hij graag mee tijdens de drukte, hij heeft meer werk dan hij met zijn mannen aankan. Dat is natuurlijk goed nieuws voor het bedrijf, maar ‘nee’ verkopen is nooit leuk.

Om die reden hoopt Iwan dat meer leerlingen en metselaars willen delen in de goede sfeer binnen het bedrijf. Wil jij kennismaken met Iwan en ontdekken of het werk en bedrijf iets voor jou zijn? Neem contact op met onze recruiter!

Delen:
Recente posts
Relevante posts